English | Romanian
CĂUTARE
 Profil | Produse & Servicii | Noutăţi & Media | Cariere | Contact
TENARIS.COM
Noutăţi & Media
10 mai 2011
Ziua Sportului TenarisSilcotub a pus Zalăul în mişcare
În 7 mai 2011 a avut loc prima ediţie a Zilei Sportului, un eveniment dedicat întregii comunităţi, promovând sportul şi mişcarea pentru un stil de viaţă sănătos.

Startul crosului de 10 Km
Gabriela Szabo a dat startul crosului de 3 Km
Premierea castigatorilor

Nu mai puţin de 740 de alergători au înfruntat ploaia şi s-au aliniat la start în Piaţa 1 Decembrie 1918 pentru a participa la cele două crosuri de 3 şi respectiv 10 kilometri, alături de Gabriela Szabo, campioană mondială la atletism şi Diana Oprea, campioană mondială la fitness. 38 de participanţi, câştigătorii celor două crosuri, pe diferite categorii, au primit premii din partea organizatorilor. (pentru detalii privind clasamentele şi premiile accesaţi www.ziuasportuluitenaris.ro)

Pe lângă cele doua crosuri, participanţii s-au bucurat de o experienţă sportivă completă, participând la diferite activitati sportive (baschet, volei, fotbal, etc) şi asistând la demonstraţii de capoeira, freestyle football, karate sau kangoo jumps.

Gabriel Podskubka, Vicepreşedinte Executiv TenarisSilcotub, prezent la eveniment, a explicat ideea din spatele acestui proiect: „Sperăm că Ziua Sportului va deveni o sursă de inspiraţie şi motivaţie pentru multe alte acţiuni care au ca scop promovarea unui stil de viaţă sănătos şi a importanţei unui mediu curat, pentru o dezvoltare durabilă a societăţii. Deşi a fost rece şi a plouat, ne-am bucurat alături de comunitatea noastră de o zi specială, plină de activităţi sportive la care au participat de la copii la bunici, pentru sănătatea tuturor!”

De asemena, in pre-ziua evenimentului, Gabriela Szabo şi Diana Oprea au susţinut o oră de educaţie fizică cu elevii din cadrul Liceului de Arte „Ioan Sima” din Zalău, precum şi un antrenament special pe Stadionul Municipal cu peste 500 de  elevi de la şcolile din oraş.

Evenimentul se înscrie în seria de programe de responsabilitate socială a companiei şi a fost organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Zalău, Consiliul Judeţean Sălaj, Federaţia Română de Atletism, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj şi Inspectoratul Şcolar al Judeţului Sălaj.

  
  Termeni şi Condiţii
Copyright © 2003-2016 Tenaris. Toate drepturile sunt rezervate.